Šumenje v ušesih


Milijoni Nemcev, in vsak dan jih je več, trpijo zaradi šumenja v ušesih, zaradi katerega postane življenje pekel! Medicini razlog ni znan, prav tako ga ne zna zdraviti.
Ob branju te knjige si že izvedel, da je vzrok vseh bolezni zastrupitev telesnega tkiva. Nakopičenje presnovnih ostankov. Potrebno je čiščenje.
Opravi nekajdnevni POST, nato pa jej 100 odstotno sadno presno hrano. Na ta način boš najhitreje očistil poti, po katerih se pretakajo telesni sokovi. Mnogi zagovorniki NATURAL HYGIENE poročajo o spontanih ozdravitvah šumenja v ušesih, ki se imenuje tudi tinitus. Tudi gospod T. C. Fry, ki je zagovornik NATURAL HYGIENE, se je tako znebil šumenja v ušesih.
Prepričan sem, da je poglavitni vzrok škrobnata krušna in žitna hrana ter izdelki iz krompirja. Močna sluz iz takšnih pečenih živil zamaši Evstahijevo cev. Katar preprečuje pravilen prehod zraka, s tem se sluh poslabša, še zlasti zaznavanje visokih tonov, nastopi šumenje v ušesih in se postopoma krepi.
Post in popolno zavračanje žitne hrane daje najboljše rezultate, tudi dr. med. Weger ima za poglavitni vzrok zasluzitev. To je zapisal v svoji knjigi, ki je pod naslovom The Genesis and Control of Disease (Geneza in nadzorovanje bolezni), izšla leta 1931.

Vir: Helmut Wandemaker – Hočeš biti zdrav? Proč s kuhinjskim loncem!

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: