Preteklih deset dni


Je bilo prav kilavih.
Pa sploh ne vem, zakaj. Začelo se je slabimi (kratkimi) nočmi in potem se nikakor nisem pobral. Jem približno enako kot vseskozi prej, nobenih očitno velikih kiksov ni bilo. Diete se dokaj strogo držim. Mogoče sem jedel malce preveč rib iz konzerv.
Mogoče sem malo premalo pazil, da bi jedel dovolj energetsko hrano. Tako mi je vseskozi nekaj manjkalo in sem bil “malo dol”. Vseskozi jemljem vsaj enkrat na dan po 5 kaplic Grenifit-a.
Zadnje dni gre malo na bolje.

Bil sem pri svoji zdravnici, ji razložil vse o moji dieti, o presenetljivem preobratu, ki je prišel, ko sem zamenjal hrano… Zadeva jo je zanimala, videti je bila nekoliko presenečena, da je prišlo do takšnega izboljšanja npr. pri prostatitisu. Menila je, da dieta ni sporna, če bom pazil na zadosten delež zelenjave in jemal tudi alge. Kaj več pa ni imela dodati. Kandide sploh nisem omenjal, ker nisem hotel dajati vtisa, da sem prišel samo potrditev samodiagnoze. No v resnici je res, da tudi sam ne vem naančno, če je to to. Vem le posredno.
Ni pa ji prišlo na misel, da bi naredila kakšne preiskave in potrdila ali ovrgla prisotnost Candide Albicans. Niti ni vedela predlagati ničesar s čimer bi še lahko še napadel Candido.

Zato sem se odločil, da poiščem eksaktno mnenje drugje. Prijavil sem se na bioresonanco. Me zanima, kaj lahko oni povedo o mojem stanju in kaj lahko svetujejo. Z nekajmesečnim samoopazovanjem sem si zgradil veliko zbirko podatkov o tem kaj sem jedel, kako sem se počutil, kakšni so bili učinki na kislost organizma, na spanje, počutje. Res me zanima, kaj povedo zdravilci in bioresonanca.

Moja tašča je bila pri nekem, medijsko zelo izpostavljenem homeopatu. Njena izkušnja je zelo slaba. Obravnava je bila površna (prav nič celostna), precej rutinska. Nasveti, ki jih je dal so bili, kot bi zbral nekaj ženskih revij iz njih izpisal nekaj splošnih nasvetov za zdravo življenje in jih potem prodajal bolnim strankam. Svetoval je gibanje, manj kave in take zadeve… in take stvari, ki jih že vrabci čivkajo. Na koncu je dal še neko zdravilo (za katerega ni povedal, katero in kakašno je – da ga lahko prideš kupit samo k njemu) in napisal račun, ki ni bil majhen.
No to je njena izkušnja. Jaz si vsekakor obetam boljše, upam, da bom tudi bolj kooperativen pacient. Bomo videli…

Advertisements

3 komentarji to “Preteklih deset dni”

 1. neni Says:

  Sama sem bila na bioresonanci v Rogaški Slatini-zadovoljna 🙂
  Sicer mi niso povedali veliko novega (bila sem samo na testiranju in zaradi finančne nezmožnosti ne bom hodila na terapije). Na bioresonanci sem dobila nekakšno potrditev svojih težav. Diagnosticirali so mi povečano prisotnost glivic candida in neke parazite-natančno ne vem povedat in predpisali 70% dieto (ki je znana že vsem). Presenečena sem bila, da niso odsvetovali kvasa-vendar se ga sama poskušam izogibat, če pa so kje manjše količine, se pa ne sekiram. Aja (sem že zadnjič pozabila napisat), da so mi rekli naj ne jem rib iz konzerv. Nič mleka in mlečnih izdelkov-rekla da le kakšen probiotični jogurt na teden, kar je zame največja groza, sam obožujem jogurte, kefirje, skuto, itd. Če grešim, naj en dan v tednu. Sladkor naj zamenjam za agavinim sirupom.
  To je to, drugega se trenutno ne spomnem. Sej ni najbrž nič novega…pa vseeno.

  Bodite fajn…

 2. Dolores Says:

  cau

  jaz se tudi spravljam na bioresnonaco, vendar ne obali nekko ne pridem zraven, je problem v tem, da delajo samo zjutraj, jaz pa sem takrat v sluzbi in nekako ne morem enkrat ali dvakrat na teden biti na dopustu zato, da bom sla na bioresnonanco

  me pa res zanima kako je z melokm in mlecnimi izdelki, saj jih kar pogosto uzivam, vsak kaksna skuta in jogurt, ter tudi philadelfijo jem tako da jaz jih ne smatram kot sporne, niti se nisem pogruntala, da bi mi delali stalo, bom pa se malo bolj pozorno spremljela

  javi kaj vse bodo tebi povedali 😉

 3. Antony Nowak Says:

  Imam datum. In to celo precej kmalu. Za miklavža grem…
  Bom poročal.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: